SZEPTEMBER 16-ÁN: HOGYAN MONDJ NEMET?
Előadók: Leskovics-Ortelli Andrea és Pajkó Andrea

Gyakran megbánod, hogy igent mondtál valamire? Nincs időd, energiád, és szétaprózod magad? Eleve tudod, hogy nincs hozzá kedved? Akkor épp itt az ideje, hogy megtanulj nemet mondani! .

A szeptemberi vállalkozónői reggelin Leskovics-Ortelli Andrea pszichológussal közösen rántjuk le a leplet a nemet mondás misztériumáról. Andi tanácsadó szakpszichológus krízis szakirányon, vállalkozó, nem mellesleg 3 gyerekes anyuka és feleség. Andi segítségével feltérképezzük az „igentmondó” lelkünket, és az is kiderül, hogy mi köze mindehhez a kardfogú tigrisnek. De Andi nem csak elméletben remekel: lassan feketeöves karatés a nemet mondásban, így aztán bőven meríthetünk a tapasztalataiból is.

A lélek útvesztőinek kibogozása után egy olyan technikát adok a kezedbe, amivel magabiztosan, de mégis kedvesen mondasz majd nemet olyasmikre, amiktől korábban szenvedtél. Az előadásomból számos varázsmondattal gazdagodhatsz, melyek hatástalanítják a rád zuhogó nem releváns feladatokat.

A szeptemberi vállalkozásfejlesztési előadásból kiderül, hogy miért nem tudsz nemet mondani, miért érdemes mégis megtanulnod, mire mondj nemet, és hogyan alkalmazd a nemet mondást.

Gyere el, ha kíváncsi vagy a lelkünk útvesztőire, ha nem csak vállalkozGATni szeretnél, hanem komolyan veszed magad, és szívesen tanulsz másoktól, és akkor is, ha még nem vállalkozol, de úgy érzed, ez a szíved vágya.

Ugye velünk tartasz?

Szeptember 16-én egy szürke reggel helyett töltsd fel magad végre inspirációval és jó társasággal!

Pont erre van szükséged?

Vélemények

Edit-avatar Szani Edit Nyelvtanár, szakfordító és tolmács

Nagyon köszönöm a mai reggelt! Nagyon jó volt ilyen energiától robbanó csapatban lenni. Régen (tán sosem) láttam ennyi motivált embert egy térben! Köszönöm Nektek!

Babi-avatar Bereczki Tiborné Babi TipTop Dekor

Amikor rátalálsz egy közösségre, akiknek egy a céljuk, és mernek álmodni.

Trendalelke Vállalkozónői Reggeli képekben

Remek társaság gyűlt össze hónapról hónapra: inspirálódunk, ismerkedünk és kapcsolódási pontokat keresünk, méghozzá sikeresen és jó hangulatban.

Ki korán kel, aranyat lel.

Gyakran Ismételt Kérdések

Miről szól a Trendalelke Vállalkozónői reggeli?

Hónapról-hónapra találkozunk, fejlesztjük a vállalkozásunkat és magunkat egy adott témában, együtt reggelizünk, kapcsolódási pontokat keresünk, és bizony még barátságok is szövődnek a reggeliken.
KÖVETKEZŐ IDŐPONT: 2021. szeptember 16.

Kinek szól a vállalkozónői reggeli?

Ha Te is hiányolod az inspiráló vállalkozónői beszélgetéseket Kecskeméten, és építeni szeretnéd a kapcsolataidat, akkor Téged is várunk a következő találkozón! A Trendalelke Vállalkozónői Reggeli csapata egy nyitott közösség Kecskemét és környéki vállalkozónők számára, akik lelkesek és tettrekészek. Segítik, támogatják egymást, inspirálják egymást és kisegítik egymást a bajból. Szerintünk ilyen egy igazi közösség!

Hogyan jelentkezhetek?

Előzetes jelentkezés szükséges! Jelentkezéseket korlátozott számban fogadunk el! Kattints az Ott leszek! gombra a jelentkezéshez. Részvételedet a felugró űrlap kitöltésével , és részvételi díj egyidejű átutalásával biztosíthatod, mivel helyszíni készpénzes fizetésre nincs lehetőség. Átutalás hiányában a jelentkezést töröljük!
▶Koránkelő kedvezménnyel 9 000 Ft/fő/alkalom.
▶1-3 nappal a vállalkozónői reggeli előtti jelentkezéssel: 11 000 Ft/fő/alkalom.

Hogyan készüljek a reggelire?

A névjegyről és a rövid, frappáns, 1 perces bemutatkozásról ne feledkezz meg. Érdemes jegyzetfüzettel/határidőnaplóval és tollal is felszerelkezni, hogy legyen helye az ötleteknek, találkozóknak. Öltözz kényelmesen, de ne felejtsd el, hogy a megjelenésed a vállalkozásod imázsát is közvetíti. Tehát úgy gyere, ahogy mások előtt is jól érzed magad - legyen az farmer vagy kosztüm.

Nem érek oda 8-ra. Később is csatlakozhatok?

Ki korán kel, aranyat lel… Késés esetén később is be lehet csatlakozni, mégis arra kérünk, hogy időben érkezz, hogy tartalmasan tölthessük együtt ezt a két órát.

Meddig tart a reggeli?

A hivatalos program 10.45-ig tart, de olyan marasztaló a hangulat és a helyszín, hogy utána is folytatódnak a beszélgetések, érdemes odaszervezni a nap további találkozóit is.

Hol tartjuk a reggelit?

Találkozóink jelenlegi helyszíne:

VEYRON ÉTTEREM
Kecskemét, Horog u. 9.Az étterem ebédmenüt is kínál, érdemes odaszervezni a munkaebédet vagy a nap többi találkozóját.

Térkép

Kérdésed van?

Kérdésed van?

Ne várj vele, tedd fel nekünk most!
Hamarosan válaszolunk!

Az Trendalelke Vállalkozónői Reggeli alapítója és szakértője:
Pajkó Andrea.
Telefonszáma: +36 30 243 44 49

Kapcsolat
2048 Characters left

Rólunk

Trendalelke Vállalkozónői Reggeli
Trendalelke Vállalkozónői Reggeli

Egy eseménysorozat vállalkozónőknek Kecskeméten hónapról hónapra. Inspiráló témák, finoman moderált beszélgetések, találkozások és kapcsolatépítés jegyében. Mindezt könnyű, finom falatok mellett jó hangulatban.

Impresszum

Trendalelke Vállalkozónői Reggeli
Pajkó Andrea,
alapító, kisvállalkozásfejlesztési szakértő

Ny: 51169235
Székhely: 6000 Kecskemét, Irinyi u. 45.
Telefon: + 36 30 243 44 49
E-mail: info@trendalelke.hu
Adatvédelmi szabályzat