TELT HÁZ! JÚNIUS 10-ÉN: ÉRTÉKESÍTÉS HITELESEN ÉS KÖNNYEDÉN
Vendégünk Vasas Beáta pálinkamester és értékesítő

Vasas Beátáról a Forbes Magazinban olvastam tavaly. Azt nyilatkozta, hogy imád értékesíteni. Amikor az is kiderült, hogy kecskeméti, tudtam, hogy előadó lesz a vállalkozónői reggelin. Egy olyan országban, ahol a pálinka mindenre IS testi-lelki gyógyír, és a kapáláshoz hasonlóan akár még a világbékét is elhozza, ott egy pálinkás sztori már önmagában is szórakoztató. De ha mindezt egy női pálinkamester meséli el, aki egy nap akár ötven pálinkát is megkóstol, az már végképp lenyűgöző.

Kicsit olyan ez, mintha bárány lenne a farkasok között, de Bea állja a sarat a férfias terepen. Amennyire ritka a női pálinkabíráló, legalább annyira nehéz a pálinka értékesítése, hiszen telített a piac, nagy a verseny. Bea mára megtalálta a saját értékesítési stílusát, amivel nyomulás nélkül, abszolút hitelesen és őszintén, mégis eredményesen hozza a bevételeket.

A júniusi vállalkozónői reggelin egy izgalmas szakma és iparág kulisszái mögé leshetünk be, és Bea sokéves értékesítési tapasztalatát is megosztja velünk. Egy kis továbbképzés értékesítésből pedig mindig jól jön, ugyanis a visszajelzéseitek alapján ez az egyik legnagyobb félelmetek az eladáshoz kötődik.


Gyere el, ha kíváncsi vagy egy inspiráló kecskeméti nő sztorijára, ha nem csak vállalkozGATni szeretnél, hanem komolyan veszed magad, és szívesen tanulsz másoktól, és akkor is, ha még nem vállalkozol, de úgy érzed, ez a szíved vágya.

Ugye velünk tartasz?

Június 10-én egy szürke reggel helyett töltsd fel magad végre inspirációval és jó társasággal!

Pont erre van szükséged?

Vélemények

Edit-avatar Szani Edit Nyelvtanár, szakfordító és tolmács

Nagyon köszönöm a mai reggelt! Nagyon jó volt ilyen energiától robbanó csapatban lenni. Régen (tán sosem) láttam ennyi motivált embert egy térben! Köszönöm Nektek!

Babi-avatar Bereczki Tiborné Babi TipTop Dekor

Amikor rátalálsz egy közösségre, akiknek egy a céljuk, és mernek álmodni.

Trendalelke Vállalkozónői Reggeli képekben

Remek társaság gyűlt össze hónapról hónapra: inspirálódunk, ismerkedünk és kapcsolódási pontokat keresünk, méghozzá sikeresen és jó hangulatban.

Ki korán kel, aranyat lel.

Gyakran Ismételt Kérdések

Miről szól a Trendalelke Vállalkozónői reggeli?

Hónapról-hónapra találkozunk, fejlesztjük a vállalkozásunkat és magunkat egy adott témában, együtt reggelizünk, kapcsolódási pontokat keresünk, és bizony még barátságok is szövődnek a reggeliken.
KÖVETKEZŐ IDŐPONT: 2021. JÚNIUS10.

Kinek szól a vállalkozónői reggeli?

Ha Te is hiányolod az inspiráló vállalkozónői beszélgetéseket Kecskeméten, és építeni szeretnéd a kapcsolataidat, akkor Téged is várunk a következő találkozón! A Trendalelke Vállalkozónői Reggeli csapata egy nyitott közösség Kecskemét és környéki vállalkozónők számára, akik lelkesek és tettrekészek. Segítik, támogatják egymást, inspirálják egymást és kisegítik egymást a bajból. Szerintünk ilyen egy igazi közösség!

Hogyan jelentkezhetek?

Előzetes jelentkezés szükséges! Jelentkezéseket korlátozott számban fogadunk el! Kattints az Ott leszek! gombra a jelentkezéshez. Részvételedet a felugró űrlap kitöltésével , és részvételi díj egyidejű átutalásával biztosíthatod, mivel helyszíni készpénzes fizetésre nincs lehetőség. Átutalás hiányában a jelentkezést töröljük!
▶Koránkelő kedvezménnyel 9 000 Ft/fő/alkalom.
▶1-5 nappal a vállalkozónői reggeli előtti jelentkezéssel: 10 000 Ft/fő/alkalom.

Hogyan készüljek a reggelire?

A névjegyről és a rövid, frappáns, 1 perces bemutatkozásról ne feledkezz meg. Érdemes jegyzetfüzettel/határidőnaplóval és tollal is felszerelkezni, hogy legyen helye az ötleteknek, találkozóknak. Öltözz kényelmesen, de ne felejtsd el, hogy a megjelenésed a vállalkozásod imázsát is közvetíti. Tehát úgy gyere, ahogy mások előtt is jól érzed magad - legyen az farmer vagy kosztüm.

Nem érek oda 8-ra. Később is csatlakozhatok?

Ki korán kel, aranyat lel… Késés esetén később is be lehet csatlakozni, mégis arra kérünk, hogy időben érkezz, hogy tartalmasan tölthessük együtt ezt a két órát.

Meddig tart a reggeli?

A hivatalos program 10.45-ig tart, de olyan marasztaló a hangulat és a helyszín, hogy utána is folytatódnak a beszélgetések, érdemes odaszervezni a nap további találkozóit is.

Hol tartjuk a reggelit?

Találkozóink jelenlegi helyszíne:

BAJOR ÉTTEREM
6000 Kecskemét, SZENT LÁSZLÓ KRT. 19.Az étterem ebédmenüt is kínál, érdemes odaszervezni a munkaebédet vagy a nap többi találkozóját.

Térkép

Kérdésed van?

Kérdésed van?

Ne várj vele, tedd fel nekünk most!
Hamarosan válaszolunk!

Az Trendalelke Vállalkozónői Reggeli alapítója és szakértője:
Pajkó Andrea.
Telefonszáma: +36 30 243 44 49

Kapcsolat
2048 Characters left

Rólunk

Trendalelke Vállalkozónői Reggeli
Trendalelke Vállalkozónői Reggeli

Egy eseménysorozat vállalkozónőknek Kecskeméten hónapról hónapra. Inspiráló témák, finoman moderált beszélgetések, találkozások és kapcsolatépítés jegyében. Mindezt könnyű, finom falatok mellett jó hangulatban.

Impresszum

Trendalelke Vállalkozónői Reggeli
Pajkó Andrea,
alapító, kisvállalkozásfejlesztési szakértő

Ny: 51169235
Székhely: 6000 Kecskemét, Irinyi u. 45.
Telefon: + 36 30 243 44 49
E-mail: info@trendalelke.hu
Adatvédelmi szabályzat